KERAJAAN SAH PAKATAN RAKYAT JELAJAH SELURUH PERAK

Dicatat oleh MisbahulMunir Friday, February 13, 2009

Mulai minggu depan, MB dan EXCO Kerajaan Pakatan (PR) negeri Perak akan jelajah seluruh Parlimen dan DUN di Perak. Program ini diatur bagi membolehkan Kerajaan Pakatan bertemu dengan rakyat bagi menjelaskan isu ini. Ketandusan media cetak dan elektronik bagi menjelaskan isu ini diambil kesempatan oleh media BN menyerang PR habis-habisan. Apatah lagi pihak polis tidak membenarkan pula ceramah-ceramah politik diadakan. Melarang ceramah politik adalah satu tindakan yang tidak adil, kerana dalam masa yang sama media menghentam PR tanpa memberi peluang kita menjawabnya.

Justeru itu, MB dan EXCO PR akan bertemu rakyat di seluruh pelusuk kampung dan desa melalui program-program kenduri kendara, gotong royong, solat berjamaah, berkunjung ke pasar-pasar, jamuan makan malam dan sebagainya. Beri peluang rakyat mendengar, melihat sendiri, dan berfikir, rakyat ada fikiran untuk menilai mana yang betul dan salah. Kalau ini juga dihalang, rakyat wajib bangkit menentang kezaliman dan pencabulan demokrasi.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!