PERKEMBANGAN TERKINI DI PERAK

Dicatat oleh MisbahulMunir Thursday, February 5, 2009

PIMPINAN PAKATAN RAKYAT BERKUMPUL DI RUMAH MB
Petang ini seluruh Pimpinan PAS Pusat termasuk Datuk Seri Anwar Ibrahim, Lim Kit Siang, Lim Guan Eng dan pimpinan tertinggi ketiag-tiga parti. Datuk Seri Tuan Guru Hadi Awang yang baru pulang dari Gaza tanpa berehat panjang terus bergegas ke Perak. Mereka akan berbincang bagi mementukan tindakan seterusnya bagi menyelamatkan demokrasi dan mempertahankan hak rakyat. Turut hadir YAB MB Selangor, Kedah dan Ketua Menteri Pulau Pinang.
SOLAT HAJAT DAN MUNAJAT PERDANA DI STADIUM NEGERI
Solat Hajat dan Munajat Perdana yang bertukar dari Kuala Kangsar ke Kediaman MB bertukar ke Stadium Negeri atas nasihat pihak keselamatan. Orang ramai dinasihatkan tidak melakukan provokasi, kekacuan dan bertindak diluar batasan undang-undang. Rakyat Perak diminta bertenang, berdoa dan solat hajat memohon kepada Allah swt supaya Kerajaan Pakatan Rakyat dapat dipertahankan. Solat Hajat dan Munajat Perdana akan dipimpin oleh Dauk Tuan Guru Presiden. Semua pimpinan tertinggi dan MB akan memberi ucapan selepas Solat Hajat.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!