AL FATEHAH

Dicatat oleh MisbahulMunir Sunday, March 1, 2009

Ibu Mertua Dato' Seri Hj Nizar Jamaluddin telah kembali ke Rahmatullah pada 10 mlm tadi. Beliau telah menghembuskan nafaz terakhir setelah terlantar keuzuran sekian lama. Ketika berita ini disampaikan kepada Dato' Seri Hj Nizar, beliau ketika itu sedang menyampaikan ceramah penjelasan isu politik.

Penyempurnaan solat jenazah akan dibuat sebelum waktu zohor di Kediaman ibu Datin Seri Fatimah Taat di Jalan Damai, Tapah.

Semuga rohnya akan sentiasa dicucuri rahmat.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!