BERITA BERGAMBAR KEMPEN CALON PAS

Dicatat oleh MisbahulMunir Thursday, April 2, 2009

Hari ini, calon PAS sekali berkempen di Pulau. Kali ini Pulau Sangga yang mempunyai pengundi hampir 300 orang. Kedatangan Hj Nizar disambut meriah dan mesra oleh penduduk pulau tersebut. Hj Nizar dan rombongannya berada sekitar 1 jam lebih untuk menemui setiap pengundi dari rumah ke rumah. Turut serta mengiringi calon PAS ialah beberapa ADUN dan Ahli Parlimen Pakatan Rakyat. Dalam perjalanan pulang, Hj Nizar bertembung dengan calon BEBAS di jeti Kuala Sepetang bersama rombongannya yang berpakaian serba hitam.
Bersama calon BEBAS di jeti Kuala Sepetang


Hj Nizar mencuba bakatnya menebar roti jala di sebuah gerai di Taman Kota Jaya ketika berkempen. Roti jala yang dibuatnya telah dibeli oleh YB Datuk Mahfuz Omar dengan harga RM 10.00.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!