BERDEBAR MENUNGGU KEPUTUSAN

Dicatat oleh MisbahulMunir Monday, May 11, 2009

Rakyat Malaysia berdebar-debar menunggu keputusan Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur. Ramai yang menghantar mesej dan telepon saya mengenai keputusan di Mahkamah Tinggi. Saya sendiri tidak tahu, saya tidak berada di Mahkamah Tinggi.

Saya masih di Ipoh. Lewat petang ini baru bertolak ke Kuala Lumpur untuk program Ceramah Perdana bersama Dato' Seri Nizar dan YB Sivakumar. Warga Kuala Lumpur sudah lama menunggu ketibaan Dato' Seri, peluang ini mereka ingin tahu cerita sebenar insiden Sidang DUN Perak 7 Mei.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!