MAHKAMAH RAYUAN BERAT SEBELAH

Dicatat oleh MisbahulMunir Thursday, May 14, 2009

Apabila Zambry memfailkan rayuannya bagi menangguhkan keputusan Mahkamah Tinggi pada keesokan harinya pada jam 11.45 pagi. Hakim terus mendengar permohonan tersebut dan sebelah tengaharinya seluruh rakyat di dunia sudah tahu keputusannya.

Semalam jam 2.30 petang Hj Nizar pula memfailkan rayuannya bagi membatalkan keputusan Mahkamah Rayuan. Hakim menetapkan 18 Mei depan baru kes tersebut akan didengarinya. 6 hari MB haram yang sudah diputuskan oleh Mahkamah Tinggi bebas membuat apa sahaja untuk kepentingan politik mereka.

Di mana keadilannya ?

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!