MESYUARAT AGUNG PAS KAWASAN BAGAN DATOH

Dicatat oleh MisbahulMunir Sunday, May 10, 2009

PAS Kawasan Bagan Datoh akan bermesyuarat pagi ini. YB Anuar Sudin, ADUN PAS Changkat Jong akan merasmikannya. Mesyuarat akan berlangsung di Sungai Sumun. 37 Cawangan PAS PAS seluruh Bagan Datoh akan diwakili 6 orang perwakilan setiap cawangan bersama dengan para pemerhati dari seluruh cawangan.

Mesyuarat dijangka hangat kerana mesyuarat kali ini merupakan mesyuarat agung pemilihan. 16 orang AJK PAS Kawasan akan dipilih oleh para perwakilan daripada 25 orang yang menawarkan diri untuk dipilih. YDP, Timbalan YDP dan NYDP menang tanpa bertanding. Beberapa usul turut akan dibahaskan oleh para perwakilan hari ini.

Selamat bermesyuarat. Semuga Mesyurat Agung PAS Kawasan Bagan Datoh akan berlangsung dengan jayanya.Daripada
Misbahul Munir Masduki
YDP PAS Kawasan Bagan Datoh

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!