SOLAT HAJAT UNTUK KEMENANGAN HJ NIZAR

Dicatat oleh MisbahulMunir Tuesday, May 5, 2009

Semua ahli PAS dan penyokong serta seluruh umat Islam yang cintakan keadilan dipohon mengadakan Solat Hajat dan Munajat samada bersendirian atau berjamaah untuk kemenangan Hj Nizar dalam kesnya yang sedang dibicarakan di Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur. Isu siapa MB yang sah di Perak sedang dibicarakan sejak semalam lagi, hari ini kes di sambung semula dan dijangka esok Hakim Mahkamah Tinggi akan memutuskan siapa MB yang sah di Perak.

Justeru itu, seluruh ahli dan penyokong PAS seluruh negara hendaklah memohon pertolongan daripada Allah swt. melalui Solat Hajat dan Munajat agar Hj Nizar diberi kemenangan dalam kes ini.

Sebarkan maklumat ini.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!