YAB DATO' SERI UTUS SURAT MOHON MENGADAP

Dicatat oleh MisbahulMunir Tuesday, May 12, 2009

YAB Dato' Seri Hj Nizar telahpun mengutus surat kepada Tuanku bagi memohon mengadap dalam masa terdekat. Tujuan mengadap adalah untuk menyembah maklum keputusan Mahkamah Tinggi semalam dan juga mohon perkenan supaya DUN dibubarkan.

Surat tersebut telah dihantar dengan tangan di Pejabat Istana Kinta, Ipoh oleh En. Amran Harun, Pegawai Khas MB. Dalam masa yang sama Dato' Seri akan menyembah maklum permohonan mengadapnya itu secara lisan di kesempatan bersama Raja Muda Perak di Istana Iskandariyyah Bk. Chandan.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!