PAS AKAN MENANG DI PERMATANG PASIR

Dicatat oleh MisbahulMunir Tuesday, August 25, 2009

Insya Allah, PAS akan menang di Permatang Pasir. Semua pemerhati dan penganilisis politik berpendapat PAS akan berjaya mengekalkan kemenangan dalam pilihanraya kecil ini. Kemungkinan majoriti berkurang itu perkara biasa, tetapi ada juga yang meramalkan majoriti PAS aka bertambah besar kali ini.

Walau bagaimanapun, iringan doa dan solat hajat hendaklah diteruskan. Jangan terlalu yakin dengan andaian-andaian, politik sukar diramalkan. Justeru itu, para penyokong PAS hendaklah sentiasa berdoa, solat dan bermunajat agar UMNO BN tewas teruk kali ini.

Kekalahan teruk BN kali ini adalah untuk memberi pengajaran di atas kesombongan, keangkuhan dan ketakburan pimpinan BN selama ini, juga sebagai satu isyarat kepada mereka yang UMNO BN sudah semakin tidak diterima oleh rakyat.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!