BERITA PALSU TENTANG MUHAIMIN

Dicatat oleh MisbahulMunir Thursday, October 22, 2009

Saya terima panggilan telefon daripada rakan-rakan tentang email yang mengatakan saya berada dalam kesusahan di Nigeria dengan menggunakan email saya muhaiminsulam@hotmail.com. Email itu bukan daripada saya. Detail email saya telah diceroboh. Sebarang email diterima mulai 20 Okt. 2009 bukan daripada saya lagi.

Mulai tarikh itu juga, email tersebut tidak digunakan. Saya akan gunakan email baru: muhaiminsulam@gmail.com atau angin_jawa@yahoo.co.uk.

Alhamdulillah saya dan keluarga masih berada di UK dalam keadaan sihat walafiat. Terima kasih atas perhatian semua.


Harap maklum.

muhaimin sulam

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!