SUMBANGAN UNTUK FAKIR MISKIN BAGAN DATOH DIPERLUKAN

Dicatat oleh MisbahulMunir Thursday, August 19, 2010

Saya selaku YDP PAS Kawasan Bagan Datoh merayu tuan/puan memberi sumbangan derma bagi disumbangkan kepada 500 orang fakir miskin, ibu tunggal dan anak-anak yatim Bagan Datoh sempena hari lebaran ini. Semua sumbangan akan diagihkan dalam bentuk hamper dan wang ringgit kepada mereka yang disebutkan tadi seminggu sebelum menjelang aidil fitri.

Tuan/puan yang ingin menyumbang seikhlasnya boleh bankin sumbangan ke akaun Pusat Khidmat Masy Dun Rungkup 0817-0000159-102 di bank CIMB. Segala sumbangan sila maklumkan melalui mesej ke 019-5557628 untuk rekod. Beras fidyah juga boleh diagihkan melalui Pusat Khidmat Masy Dun Rungkup. Hubungi 019-5954575/0193587345 (En. Fauzi Hashim).

Segala sumbangan yang diberikan didahului dengan ucapan terima kasih.

Misbahul Munir Hj Masduki
YDP Kawasan Bagan Datoh.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!