SEMUA DIJEMPUT HADIR MALAM INI.

Dicatat oleh MisbahulMunir Sunday, September 26, 2010

SEMUA PENYOKONG PAKATAN RAKYAT DAN WARGA PERAK DIJEMPUT HADIR MALAM INI DALAM MAJLIS JAMUAN EIDUL FITRI PAKATAN RAKYAT PERAK DI PERKARANGAN PEJABAT PAS NEGERI, MEDAN ISTANA.

PROGRAM BERMULA JAM 8.00 MALAM. BEBAGAI JUADAH AKAN DIHIDANGKAN MALAM INI, LEMANG, RENDANG, NASI HIMPIT, MEE GORENG, LAKSA, BIHUN SOP, CENDOL, SATAY DAN SEBAGAINYA.

HALWA TELINGA JUGA DIPERDENGARKAN BAGI MENGHIBURKAN PARA PENGUNJUNG OLEH KUMPULAN NASYID Q HAR.

UCAPAN & AMANAT HARI RAYA TURUT AKAN DISAMPAIKAN OLEH YB DATO' SERI HJ NIZAR, USTAZ ABU BAKAR HUSEIN, YB DATO' NGEH KHO HAM DAN SDR MUSTAPA KAMIL AYOB.

JUALAN AMAL TURUT AKAN DIADAKAN MALAM INI.

DATANG JANGAN TAK DATANG


YANG MENGUNDANG
SELURUH PIMPINAN PAKATAN RAKYAT NEGERI

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!