IKLAN AIR ASIA MENJOLOK MATA DAN MELAMPAU

Dicatat oleh MisbahulMunir Monday, November 22, 2010


Air Asia keterlaluan dalam promosi mengiklankan siri-siri penerbangan tambang murahnya. Lihat sahaja iklan di atas,apa perlunya gambar yang sebegitu rupa semata-mata untuk promosi penerbangan ke Paris ?

Sekalipun Paris diminati untuk tujuan melancung sambil berbulan madu, tetapi gambar yang begitu menghairahkan sebegitu tidak wajar terpampang dalam iklan di website Air Asia. Rakyat yang ingin ke Paris dengan tambang murah tidak perlu diperlihatkan gambar seumpama itu.

Iklan seumpama ini tidak menggambarkan budaya murni rakyat Malaysia. Sebagai rakyat yang cintakan agama dan budaya murni, iklan seumpama ini wajar ditentang dan Air Asia wajar membuang gambar ini, sepatutnya ambillah gambar-gambar suasana alam yang menarik di Paris sebagai satu daya tarikan.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!