Kesal : RELA diperkudakan oleh UMNO ganggu ceramah PAS

Dicatat oleh MisbahulMunir Saturday, June 9, 2012

Sangat kesal terhadap RELA yang sanggup diperkudakan oleh UMNO Gopeng dalam usaha mereka menganggu ceramah PAS. RELA sepatutnya membantu pihak keselamatan menjaga ketenteraman awam, bukannya menjadi kuda tunggangan UMNO BN yang semakin lesu berdepan dengan PAS.
Dalam program semalam, PAS Kawasan Gopeng telah merancang sekian lama bagi menganjurkan program ceramah dengan menjemput bekas artis terkenal Aisyah diperkarangan restoran KJ Gemilang di Taman Maju Rapat. Setelah sekian hari kain rentang program itu ada di merata tempat, tiba-tiba RELA pula menganjurkan pertandingan Karaoke di tempat yang jaraknya sangat berdekatan. 
Apa yang dikesalkan, bulan ini bulan Rejab, malam Jumaat pulak tu, RELA sedikitpun tidak menghormati kemulian blan tersebut dengan menganjurkan pertandingan karaoke. Berbeza dengan ceramah PAS yang diserikan dengan alunan lagu-lagu memuji ketuhanan dan kerohanian yang disampaikan oleh Ust Huri.
Program mereka pula tidak mendapat sambutan pun dari orang ramai, berbeza dengan kehadiran ceramah PAS, ratusan orang menghadirinya. Sedangkan dalam khemah mereka tak sampaipun 30 orang. Niat mereka hanya untuk menganggu sahaja program PAS. Kita tahu di belakang mereka adalah YB Hamidah dan UMNO Gopeng. 
About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!