Sudah jatuh ditimpa tangga

Dicatat oleh MisbahulMunir Wednesday, September 3, 2008

Ketua UMNO Bahagian Bukit Bendera Datuk Ahmad Ismail didakwa membuat kenyataan yang bersifat hasutan terhadap masyarakat Cina. Beliau yang menyifatkan kaum Cina sebagai rakyat menumpang di negara ini , mungkin dikenakan tindakan disiplin.

Beliau diibaratkan orang yang jatuh ditimpa tangga pula apabila akan menghadapi tindakan undang-undang kerana gagal memulangkan semula RM500,000 kepada kerajaan negeri setelah gagal dalam urusan pembelian tanah.

Chief minister Lim Guan Eng said he has directed the PDC to make the reports tomorrow (Sept 3) after his administration found that Popular Profile Sdn Bhd (PPSB) had wrongfully taken and kept the money from the state in 1998. PPSB wound up in 2005.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!