Perak Lancar Dana Untuk Palestin

Dicatat oleh MisbahulMunir Tuesday, January 13, 2009


Jika anda punya rasa prihatin dan bersimpati diatas penderitaan rakyat Palestin dan ingin menyumbang bagi membantu meringankan sedikit penderitaan dan kesengsaraan yang mereka sedang hadapi , kerajaan negeri Perak Darul Ridzuan telah melancarkan tabung untuk rakyat Palestin.

Sumbangan anda amat bererti kepada perjuangan rakyat Palestin. Maka marilah menderma sementara kesempatan bagi kita masih ada.Masukkan sumbangan anda atas nama :

DANA PALESTIN PERAK
Melalui:
BANK ISLAM IPOH
No. Akaun :
08013010068281
Allah jua yang membalasnya .

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!