HANYA ENAM ORANG EXCO SAHAJA ANGKAT SUMPAH

Dicatat oleh MisbahulMunir Tuesday, February 10, 2009

Timbul tanda tanya, mengapa hanya 6 orang sahaja EXCO yang angkat sumpah, mana 4 yang lain. mereka itu ialah ADUN Sungai Rapat, Hamidah Osman, Datuk Ramly Zahari (Manong), Dr. Mah Hang Soon (Chenderiang), Datuk Saarani Mohamad (Kota Tampan), Mohd Zahir Abdul Khalid (Kamunting) dan Zainol Fadzi Paharudin (Sungai Manik).

Majlis angkat sumpah berlangsung dengan satu kawalan yang sangat ketat, FRU dan pasukan keselamatan ditempatkan di merata tempat. Suasana ini akan sentiasa menghantui dan membimbangi kerajaan Haram BN sepanjang masa selagi keadilan tidak dikembalikan kepada rakyat. Rakyat dan Pakatan Rakyat mahu DUN dibubarkan, mandat perlu diberi kepada rakyat bagi memilih kerajaan baru. Rakyat akan puas hati bila mereka diberi hak memilih dengan adil, apa pun keputusan samada menyebelahi BN mahupun Pakatan Rakyat, rakyat akan menerima dengan hati yang puas.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!