TERKINI DI PERAK

Dicatat oleh MisbahulMunir Tuesday, February 10, 2009

MB & EXCO Pakatan Rakyat berlepas ke pejabat SUK

Baru sebentar tadi Dato' Seri Hj Nizar dan EXCO keluar dari kediaman MB menuju ke pejabat SUK untuk menjalankan tugas rasmi sebagaimana biasa. Hari Selasa adalah hari MB dan EXCO betemu pelanggan. Oleh kerana dihalang oleh FRU dan pasukan keselamatan daripada memasuki pejabat, MB dan EXCO hanya melambai-lambai tangan kepada pegawai dan kakitangan kerajaan yang kelihatan ramai di koridor dan halaman pejabat SUK. Lambaian MB disambut oleh seluruh pegawai pejabat SUK sebagai tanda simpati dan sokongan moral.

Di pejabat SUK sejak beberapa hari yang lepas ditempatkan pasukan FRU dan pasukan keselamatan yang mengawal ketat pintu masuk Bangunan Perak Darul Ridzuan.

Adun Behrang dan Adun Changkat Jering tidak hadir mahkamah.

Perbicaraan kes rasuah yang melibatkan 2 Adun tersebut ditangguhkan kerana 2 Adun tersebut tidak hadir ke mahkamah. Maklumat yang diterima Adun Changkat Jering sedang tenat di ICU Hospital Selayang, manakala Adun Behrang juga dilaporkan sakit.


About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!