DIRGAHAYU TUANKU

Dicatat oleh MisbahulMunir Sunday, April 19, 2009

Sempena sambutan ulang tahun ke 81 hari ini, semuga Tuanku akan sentiasa diberi taufik, hidayah dan inayah oleh Allah swt.

Semuga juga diulang tahun ke 81 ini, Allah swt membuka pintu hidayah kepada Tuanku untuk memperkenan supaya DUN Perak dibubarkan.

Patik-patik seluruh rakyat Perak memohon perkenan Tuanku agar keadilan dikembalikan kepada rakyat. Rakyat hakim yang paling adil dalam menentukan siapa yang memerintah negeri Perak.

Rakyat Perak mohon Tuanku bubarkan DUN Perak. Pilihanraya jalan yang paling selamat dan adil.

Daulat Tuanku.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!