PERGERAKAN CALON HARI MENGUNDI

Dicatat oleh MisbahulMunir Tuesday, April 7, 2009

Dato' Seri Hj Nizar, Calon PAS Parlimen Bk. Gantang akan memulakan pergerakan membuat lawatan-lawatan ke 32 pusat pengundian di seluruh Bk. Gantang. Pergerakan bermula di Markaz PAS Air Kuning. Beliau akan memulakan lawatan pertamanya di Sekolah Menengah Pangkalan Aur, Air Kuning tepat jam 8.00 pagi. Beliau akan akan diiringi oleh Isterinya, Uztaz Idris Ahmad, Datuk Dr. Hassan Ali, Setiausaha Politiknya sendiri, Ustaz Nordin Jaafar dan beberapa yang lain.

Manakala seluruh pimpinan tertinggi PKR termasuk Datuk Seri Tuan Guru Presiden akan berada di setiap Pusat Pengundian bagi membantu calon meraih sokongan rakyat.

SELAMAT MENGUNDI

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!