PERGERAKAN cALON

Dicatat oleh MisbahulMunir Tuesday, April 7, 2009

7.50 pg : Calon sudah berada dipintu pagar SMK Pengkalan Aur, menyambut dan menyantuni pengundi-pengundi yang sudah mulai beratur menunggu pintu pagar dibuka.
8.05 pg : Calon bergerak menuju ke SK. Pengakalan Aur, ketibaan calon disambut meriah oleh penyokong dan petugas perayu undi PR.
8.30 pg : Calon menuju ke SAR Irsshadiah, orang ramai mulai memenuhi kawasan mengundi.
8.45 pg : Calon menuju ke SAR Al Khairiah, Larut Tin. Suasana mulai hangat dan panas dengan gelagat para perayu undi PR dan BN, Calon menyapa semua petugas PR dan BN dipondok-pondok panas mereka.
9.00 pg Calon sekarang menuju ke SK. Simpang. Jalan utama Simpang jem teruk. Pergerakan calon agak terencat di sini.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!