ADUN PR REPORT POLIS PAGI INI

Dicatat oleh MisbahulMunir Friday, May 8, 2009

Beberapa ADUN PR yang akan diketahui oleh YB Khalil Idham Lim akan membuat laporan polis terhadap kejadian yang berlaku di sidang DUN semalam.
Dalam kejadian semalam, segerombolan orang yang tidak dikenali dengan berpakaian kemas menyerbu DUN dengan lagak samseng dan kasar, mereka telah mengheret Speaker DUN Perak dan melarikan diri ke suatu tempat yang tidak diketahui, mereka juga turut mengkasari beberapa ADUN PR sehingga koyak baju, kesakitan dan sebagainya.
Laporan polis akan dibuat di IPD, Ipoh jam 11.00 pagi ini. Sebelum itu, sidang akhbar akan diadakan di pejabat DAP kira-kira jam 10.00 pagi ini juga.
Pihak PR juga sedang menimbang untuk mengambil tindakan mahkamah terhadap perlantikan Speaker baru yang tidak sah dan haram itu.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!