KEPUTUSAN KES HJ NIZAR VS ZAMBRY DITANGGUH ESOK

Dicatat oleh MisbahulMunir Wednesday, May 6, 2009

Keputusan perbicaraan Hj Nizar vs Zambry yang sepatutnya diketahui hari ini ditangguhkan pagi esok oleh Hakim Mahkamah Tinggi Kuala Lumpur. Perbicaraan yang bermula sejak hari Isnin yang lalu dengan masing-masing peguam bela membentangkan hujjah mereka, peguam negara juga turut dibenarkan mencelah dalam perbicaraan tersebut, tetapi celahannya lebih memihak kepada Zambry.

Pagi esok, peguam bela Hj Nizar akan menggulung hujjah dan selepas penggulungannya, Hakim Mahkamah Tinggi dijangka akan memutuskan siapa MB yang sah di Perak. Samalah kita berdoa dan solat hajat, mudah-mudahan Hj Nizar akan menang dalam kes ini.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!