SOLAT HAJAT UNTUK KEMENANGAN NIZAR

Dicatat oleh MisbahulMunir Thursday, May 21, 2009

ESOK 21HB MEI DIPUTRA JAYA AKAN BERSIDANG MAHKAMAH RAYUAN BAGI MENDENGAR RAYUAN HJ NIZAR TERHADAP KEPUTUSAN MAHKAMAH RAYUAN YANG TELAH MENANGGUHKAN KEPUTUSAN MAHKAMAH TINGGI 11HB YANG LALU.

HARI YANG SAMA MAHKAMAH RAYUAN JUGA AKAN MEMULAKAN SIDANG BAGI MEMBICARAKAN RAYUAN ZAMBRY TERHADAP KEPUTUSAN HAKIM MAHKAMAH TINGGI YANG TELAH MEMUTUSKAN BAHAWA ZAMBRY ADALAH MB YANG TIDAK SAH, SEBALIKNYAYAB DATO' SERI HJ NIZAR JAMALUDDIN DIISYTIHARKAN SEBAGAI MB PERAK YANG SAH.

SELURUH UMAT ISLAM YANG MENYOKONG HJ NIZAR DIMINTA SOLAT HAJAT DAN MUNAJAT KEPADA ALLAH SWT. MEMOHON AGAR HJ NIZAR DIBERI KEMENANGAN.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!