TERKINI DUN PERAK

Dicatat oleh MisbahulMunir Thursday, May 7, 2009

Di luar Dewan
Sehingga ini seramai 80 orang telah ditangkap polis, dan kesemuanya ditahan di Balai Polis Sg. Senam. Suasana luar agak tenang, FRU dan polis mengawal ketat, bersuara tinggi atau bertakbir sahaja akan ditangkap. Pimpinan PAS yang dikerumuni oleh wartawan juga turut ditangkap. Masjid-masjid sekitar bandararaya ditutup, menghalang penyokong PR untuk solat hajat dan bermunajat di masjid.

Dalam Dewan
Sidang telah dibuka semula. Kedua-dua Speaker memulakan sidang. Speaker sah mengarahkan Speaker haram keluar sidang, perlantikannya tidak sah. Pergaduhan dalam dewan antara seorang Adun PR dengan seorang Adun BN hampir tercetus tetapi dapat dileraikan. Dewan masih kecoh. Tuanku masih belum masuk dewan.


About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!