PERBAHASAN UCAPAN DASAR PRESIDEN BERMULA PAGI INI

Dicatat oleh MisbahulMunir Saturday, June 6, 2009

Pagi ini wakil negeri-negeri akan mula membahaskan Ucapan Dasar Presiden yang bertemakan Islam Memimpin Perubahan. Perwakilan dijangka akan menyentuh isu-isu hangat dan panas selain dari membangkitkan isu-isu utama yang diketengahkan oleh Presiden dalam ucapannya semalam.

Manakala keputusan pemilihan semua jawatan yang dipertandingkan dijangka akan diumumkan oleh Datuk Mustapa Ali selaku Pengerusi Jawatankuasa Pemilihan awal pagi ini.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!