TOK GURU NIK ABD AZIZ NIK MAT SUMBANG RM 16,500 UNTUK PAS

Dicatat oleh MisbahulMunir Saturday, June 6, 2009

Datuk Tuan Guru Mursyidul Am menyumbangkan sebanyak RM 16,500 untuk PAS pusat ketika melancarkan Derma Jihad Muktamar PAS Pusat. Dalam ucapan ringkasnya sumbangan derma jihad bukan kegiatan tetapi kewajipan yang akan diganti dengan pahala oleh Allah swt.

Selepas pelancaran ini, seluruh pimpinan PAS, PAS Kawasan-kawasan dan ahli-ahli PAS akan turut menyumbangkan kepada PAS Pusat dan akan diisytiharkan dari masa ke semasa oleh Pengerusi Tetap.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!