UNDI DIKIRA SEMULA

Dicatat oleh MisbahulMunir Tuesday, July 14, 2009

Perbezaan undi yang begitu kecil antara PAS dan BN di Manek Urai menyebabkan undi terpaksa di kira semula. Sekarang sedang berlangsung perkiraan undi semula di SMK Yahya Petra, Kuala Krai. Semua sedang menunggu dengan penuh debaran.

Siapa sebenarnya yang menjadi pemenang di Manek Urai belum muktamad lagi. Tetapi laporan bilik gerakan PAS yang keputusannya diperolehi melalui agen mengira PAS menunjukkan PAS menang nipis.

Apapun kita bersabar untuk menunggu keputusan pengiraan semula kira-kira satu jam lebih lagi. Berdoalah semuga kemenangan memihak kepada PAS.


About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!