SIDANG DUN PERAK- POLIS KEPUNG BANGUNAN SUK

Dicatat oleh MisbahulMunir Wednesday, October 28, 2009

Seawal pagi tadi pihak polis dan FRU telah memenuhi sekitar luar dan dalam bangunan SUK. Polis juga telah mendapat perintah mahkamah menghalang orang ramai berkumpul dalam 50 meter dari bangunan SUK. Adun-adun Pakatan Rakyat dihalang membawa pengiring memasuki dewan.

Speaker haram pula menghantar surat haram yang dialamatkan kepada Pusat Khidmat PAS, Badan Perhubungan PAS Perak mengeluarkan arahan haramnya kepada Adun-adun PR. Dalam arahannya adun PR hanya dibenarkan memasuki bangunan SUK selepas ADUN BN masuk bangunan jam 9.30 pagi. Manakala adun PR hanya dibenarkan masuk dewan persidangan selepas jam 9.55 pagi. Manakala adun BN sebelum 9.55 pagi.

Berita-berita menarik akan menyusul kemudian.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!