Pesuruhjaya PAS Perak al Fadhil Ust Abu Bakar Husein bersama anggota Unit Amal PAS Perak telah turut serta mencari mangsa yang lemas di Kg. Air Terjun, Batu Berangkai Kampar, Perak.

Ust Abu Bakar Husein berada di tempat kejadian bersama dengan pimpinan PAS Kawasan Kampar dan Unit Amal sebaik mendapat berita tersebut.

Ust Abu Bakar Husein turut meredah hutan dan menyusuri sungai bersama Unit Amal bagi mengesan dan mencari mangsa. Akhirnya mayat ketiga telah dijumpai oleh anggota Unit Amal bersama Ust. Abu Bakar Husein.

Kepada keluarga mangsa yang lemas tersebut, PAS Perak mengucapkan takziah dan bersabarlah dalam menghadapi musibah ini.


About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!