YB KHALIL BERANSUR PULIH

Dicatat oleh MisbahulMunir Wednesday, April 7, 2010


YB Khalil Idham Lim yang terlantar di Hospital Columbia, Taiping sejak hari Ahad yang lalu semakin pulih dan sihat. Beliau kelihatan ceria dan riang. Tetapi kesihatan anaknya masih belum memuaskan. Sewaktu saya, Ismat dan Zairul melawat beliau malam tadi, orang rami tidak putus-putus menziarahinya.

Menurut YB Khalil, malam semalam sehingga pukul 1.00 pagi pun masih ada lagi yang menziarahinya. Turut melawati beliau malam tadi ialah YB Keshvinder dari Malim Nawar.

Dijangka lewat petang ini, beliau akan keluar dari hospital, anaknya pula tidak dipastikan bila akan keluar.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!