YB KHALIL MASUK WAD

Dicatat oleh MisbahulMunir Sunday, April 4, 2010


YB. Khalil Idham Lim, Adun Titi Serong yang juga Ketua Penerangan PAS Perak dimasukkan ke Wad 97, Hospital Columbia Taiping hari ini. Beliau disyaki positif denggi. Anaknya juga turut disyaki positif denggi dan turut terlantar di wad yang sama. Sebelum ini beliau mengadu tidak beberapa sihat, dan ceramah beliau malam tadi di Kg. Manjoi saya diminta menggantikannya.

Semua ahli dan penyokong PR dan seluruh rakyat Perak mendoakan semuga beliau cepat sembuh dan kembali bertugas sebagai Adun Titi Serong dan Ketua Penerangan PAS Perak.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!