PELANCARAN DEWAN HIMPUNAN PAS PERAK DI TUNDA

Dicatat oleh MisbahulMunir Friday, July 30, 2010

Pelancaran DHPP peringkat Negeri Perak yang sepatutnya berlangsung petang esok 31hb Julai di Hotel Hillcity ditunda ke satu tarikh yang akan diberitahu kelak. Penundaan ini diumumkan oleh Setiausaha Perhubungan PAS Perak selepas keputusan dibuat oleh Mesyuarat Jawatankuasa Harian PAS Perak petang semalam.

Penundaan ini dibuat untuk memastikan pelancaran DHPP berjalan dengan lebih baik dan lancar. Ini kerana ada beberapa masalah teknikal yang tidak dapat dielakkan. Berikutan itu PAS Perak memohon maaf kepada ahli-ahli Kelab Penyokong PAS seluruh Perak dan PAS Kawasan yang begitu semangat untuk menghadirinya sejak dari awal lagi.

Tarikh lain pelancaran DHPP akan diputuskan tidak lama lagi. Walau bagaimanapun kegiatan Kelab Penyokong PAS masih boleh diteruskan dengan kerjasama Lajnah Perpaduan dan PAS Negeri atau Kawasan masing-masing.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!