PELANCARAN BUKU JINGGA DITUNDA

Dicatat oleh MisbahulMunir Thursday, March 10, 2011

Pelancaran Buku Jingga peringkat Negeri Perak ditunda ke 20hb. Mac 2011. Penundaan program disebabkan beberapa faktor yang tidak dapat dielakan. Tempat dan masa berlangsungnya program juga turut berubah. Majlis Pelancaran akan diadakan di Hillcity Hotel, bermula jam 3.00 petang, manakala ceramah sebelah malamnya kekal di Chemor.

Program tersebut akan dihadiri oleh pimpinan ketiga-tiga parti di peringkat negeri, kawasan, bahagian dan cabang. Ngo dan para media juga turut dijemput hadir.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!