PELANCARAN BUKU JINGGA NEGERI PERAK

Dicatat oleh MisbahulMunir Thursday, March 17, 2011


Pelancaran Buku Jingga Peringkat Negeri Perak akan diadakan pada 20hb Mac 2011 di Dewan Chin Woo, Ipoh. Program bermula jam 9.00 malam. Dalam majlis tersebut, penerangan tentang kandungan buku tersebut akan disampaikan oleh wakil Majlis Pimpinan Pakatan Rakyat Pusat. Risalah mengenai sebahagian kandungan Buku Jingga terutama program 100 hari PR memerintah akan disebar luaskan ke pelusuk Perak selepas ini. Rakyat Perak berpeluang melihat sendiri tawaran PR kepada rakyat apabila diberi mandat memerintah negara.

Program ini akan dihadiri oleh seluruh pimpinan PR negeri, kawasan, cabang dan bahagian. Beberapa Ngo juga turut dijemput hadir. Orang ramai yang ingin mendengar sendiri kandungan Buku Jingga juga boleh turut hadir.

Sebelum pelancaran satu sidang akhbar oleh Pakatan Rakyat Perak akan diadakan pada jam 5.30 petang di Pejabat Sekretariat PR negeri.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!