Dakwa saya jika benar saya bersalah

Dicatat oleh MisbahulMunir Friday, October 24, 2008

Sila dakwa saya di mahkamah jika benar saya telah menyalahgunakan kuasa! Saya sedang berbincang dengan peguam saya untuk mengambil tindakan undang-undang terhadap tuduhan liar yang di lontarkanke atas sya Dua orang pegawai BPR telah berkunjung ke pejabat saya baru-baru ini pada Rabu, 22 Oktober lalu, jam lebih kurang 10.00 pagi.

Dua orang pegawai BPR telah berkunjung ke pejabat saya baru-baru ini pada Rabu, 22 Oktober lalu, jam lebih kurang 10.00 pagi.

Kehadiran mereka ekoran laporan yang telah dibuat oleh Zainol Padzi yang juga Ketua Pemuda Umno Perak terhadap saya yang kononnya saya telah menyalah gunakan kuasa mengarahkan Pengarah Jabatan Pengairan dan Saliran (JPS) menyerahkan kerja menyenggara sungai, parit dan tali air kepada Jawatankuasa Kemajuan dan Keselamatan Kampung (JKKK) secara runding terus.

Saya sedia untuk disiasat dan sedia untuk menghadapi dakwaan di mahkamah jika benar terbukti saya melakukan salahguna kuasa saya.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!