Jepun akan melabur di Perak

Dicatat oleh MisbahulMunir Saturday, October 11, 2008

Duta Besar Jepun Ke Malaysia , Masahiko Horie dan isteri Mrs. Yoko Horie telah mengadakan kunjungan hormat ke Pejabat Menteri Besar Perak baru-baru ini.Duta tersebut dalam pertemuan dengan Menteri Besar dan Exco telah menyatakan hasrat untuk melabur di negeri Perak.

Pertemuan tersebut dipercayai akan lebih mengeratkan lagi hubungan dagangan antara Jepun dan negeri Perak di masa hadapan.


Beliau mengharapkan agar Perak akan terus dimajukan dengan terbinanya LRT dan hotel-hotel mewah yang masih belum ada di bandaraya Ipoh.

Beliau turut menjemput Menteri Besar ke negara Jepun bagi mengukuhkan lagi hubungan antara dua hala.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!