Mangsa Kebakaran di Kg Ngor, Sauk diabaikan

Dicatat oleh MisbahulMunir Friday, October 10, 2008

Saya membaca di laman blog perakekpress.com, bahawa ada tiga mangsa kebakaran 3 bulan yang lalu diabaikan oleh Kerajaan Perak, sehingga mereka masih lagi tinggal di dewan orang ramai. Saya berjanji akan menyiasat kes ini. Sebaik membaca berita tersebut, saya telah mengubungi Pegawai Khas EXCO Kebajikan supaya menyiasat kes ini. Sekiranya benar berita tersebut, terus ambil tindakan.

Selama ini, kalau berlaku apa sahaja musibah, mesej pasti akan sampai kepada saya atau pegawai-pegawai MB yang lain walaupun berlaku di tempat yang jauh. Biasanya terus ada tindakan samada pihak parti ataupun kerajaan.

Saya mohon kemaafan kalau pengabaian ini kerana kealpaan kami.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!