YAB MB PERAK BERSAMA SEMUA PIMPINAN PAS DI LANGKAWI

Dicatat oleh MisbahulMunir Sunday, November 9, 2008

LANGKAWI: YAB MB Perak, Kelantan, Kedah dan semua Ahli Majlis Syura Ulama PAS dan AJK PAS Pusat berkumpul di Langkawi dalam program Rapat Pimpinan PAS Pusat bermula ptg Jumaat 7hb dan berakhir pagi 9hb Nov. Mereka bukan bersantai, melancung dan makan angin tetapi memerah otak bagi memastikan PAS terus ke hadapan dalam menerajui lanskap politik di Malaysia.
YAB MB Perak diberi penghormatan oleh PAS Kedah untuk menyampaikan ceramah perdana kepada rakyat Langkawi dan Kuliah Subuh di Masjid Al Hana, Kuah.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!