BUBUR LAMBUK PAS PERAK BAWA MISI KEMENANGAN

Dicatat oleh MisbahulMunir Monday, August 24, 2009


Petang kelmarin team petugas Perak di Permatang Pasir telah mengagih-agihkan bubur lambuk yang dimasak sendiri ke sebuah taman penduduk yang berhampian.

Antara pemimpin yang turut serta dalam rombongan tersebut Ustaz Kamaruddin Awang Basir, Ust Akmal (Ketua Penerangan Pemuda PAS Perak), Rahim Noordin (YDP Tapah) dan beberapa yang lain.

Team kami ditugaskan mengagihkan bubur lambuk di kawasan perumahan masyarakat Cina, India dan segelintir orang Melayu.

Beberapa buah rumah telah berjaya dikunjungi dan mendapat agihan bubur lambuk yang disertakan buah korma serta minuman kotak.

Rata-rata penduduk yang dikunjungi gembira dengan kehadiran kami apabila kami menghulurkan kepada mereka sedikit oleh-oleh untuk berbuka puasa.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!