LAWATAN KERJA PAS PERAK KE BUKIT GANTANG

Dicatat oleh MisbahulMunir Tuesday, November 17, 2009


Lawatan Pentadbiran PAS Perak ke Bukit Gantang antara yang berjaya mengumpulkan pimpinan PAS Kawasan dan Cawangan yang agak ramai. Hampir 40 orang Ketua dan Setiausaha PAS Cawangan-cawangan hadir dalam program tersebut.

Seperti biasa taklimat pengurusan kepimpinan dan manual prosedur kerja PAS Perak disampaikan oleh Setiausaha Perhubungan PAS Perak dan beberapa pegawai pejabat yang lain. Kawasan yang sepatutnya hadir sama ialah Padang Rengas, tetapi disebabkan masalah teknikal dan maklumat, tidak ada seorang peserta pun yang hadir dari kawasan Padang Rengas.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!