MAT SABU GEMPUR MENTERI PERTAHANAN DI BAGAN DATOH

Dicatat oleh MisbahulMunir Friday, February 19, 2010Setelah beberapa hari Mat Sabu berkampung di Perak menggempur beberapa kawasan, kini Menteri Pertahanan Malaysia, Zahid Hamidi akan digempur oleh Mat Sabu malam nanti di Bagan Datoh. Mat Sabu telah mulakan gerak gempurnya di Gerik beberapa malam sudah, diikuti di Beruas, malam tadi di Kemunting dan sekarang giliran Bagan Datoh pula.

Sudah tentu banyak isu-isu yang melibatkan Menteri Perhanan akan difokuskan oleh Mat Sabu, antaranya injin jet hilang, rahsia pertahanan negara yang bocor dan sebagainya. Mat Sabu yang terkenal dengan kelantangannya pasti akan mendedahkan satu persatu isu-isu tersebut.

Program Mat Sabu bermula dengan jamuan teh bersama rakyat di Pekan Bagan Datoh. Malamnya ceramah isu semasa di Kg. Simpang Empat, Rungkup. Turut menyampaikan ceramah YB Chan Le Kang, Adun Teja dari Parti Keadilan Rakyat. Harap seluruh rakyat Bagan Datoh tidak ketinggalan untuk mengikuti ceramah ini.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!