SIDANG DUN PERAK BERMULA HARI INI

Dicatat oleh MisbahulMunir Tuesday, March 30, 2010

Sidang DUN Perak bermula hari ini, semua ADUN PR mula berkumpul di pejabat DAP seawal pagi. Setelah perbincangan ringkas dan taklimat diadakan di pejabat DAP, semua ADUN PR mula bergerak menuju bangunan SUK di iringi penyokong-penyokong PR.
Tiada kekecohan berlaku walaupun dalam perjalanan beberapa pagar penghadang jalan dibuat oleh pihak polis. Mereka semua berjaya melepasi pagar bangunan SUK, namun pihak polis samada berpakaian seragam atau biasa cukup ramai di kawasan pagar polis seolah-olah akan berlaku kekecohan. FRU sahaja yang tidak kelihatan.


About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!