"UMPAN" UMNO BN DI GALAS

Dicatat oleh MisbahulMunir Friday, October 29, 2010Inilah "umpan" UMNO BN untuk memancing undi di Galas, petugas Unit Amal pun disangkanya pengundi. Isinya milo, susu, teh dan t. shirt 1 Malaysia. Setiap barang berlogokan 1 Malaysia.

Setiap kali pilihanraya inilah yang digunakan oleh UMNO BN bagi memancing pengundi. Tetapi rakyat di Galas cerdik dalam berpolitik, apa yang diberi semua diambil, mengundi tetap setia dengan PAS.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!