PAS Perak lawat mangsa banjir di Bagan Serai

Dicatat oleh MisbahulMunir Thursday, March 24, 2011Pesuruhjaya PAS Perak, Al Fadhil Ustaz Abu Bakar Husein bersama Setiausaha Perhubungan telah melawat mangsa banjir di tiga buah pusat perpindahan di Bagan Serai. Rombongan PAS Perak disambut oleh YDP PAS Kawasan Bagan Serai yang juga Adun Gunung Semanggol dan Adun Selinsing serta beberapa AJK PAS Kawasan. Kami diberi taklimat oleh Bilik Gerakan Banjir PAS Kubu Gajah. Menurut mereka seramai 301 dari 86 buah keluarga dipindahkan ke Pusat Perpindahan banjir.

PAS Perak turut menghulurkan sumbangan derma kepada mangsa banjir melalui PAS Kawasan Bagan Serai. Dalam lawatan ke pusat-pusat Perpindahan Banjir di Sekolah Kebangsaan Bukit Merah, Sekolah Kebangsaan Haji Dahalan dan Sekolah Kebangsaan Alor Pongsu, rombongan PAS Perak dan Kawasan Bagan Serai disambut mesra oleh JKKK Kampung dan mangsa-mangsa banjir. Sumbangan berupa sedikit makanan turut disampaikan kepada mangsa banjir di pusat-pusat tersebut.

About Me

My photo
Timbalan Pesuruhjaya PAS Negeri Perak, YDP Kawasan Bagan Datoh, Setiausaha Lajnah Penerangan & Dakwah PAS Pusat Naib Presiden Yayasan Amal Malaysia

Ahlan wa Sahlan

Selamat berkunjung ke blog saya ini. Diharapkan blog ini akan menjadi satu saluran untuk menyatakan yang benar dan tepat tentang kerajaan Pakatan Rakyat Negeri Perak bagi menjawab segalan tohmahan oleh musuh-musuh yang sentiasa mahu memesongkan kepercayaan rakyat dan bertujuan jahat.

Sebagai Setiausaha Politik kepada MB Perak, saya mengharapkan dapat berkongsi maklumat dan mendapat feedback berguna dari para pengunjung sekalian.Terima kasih
    Ruku'lah Bersama-sama Orang Yang Ruku' - Bukan Merokok!